06-10187245 caroline@dietist.com

Online diëtist

Welkom bij Diëtistenpraktijk Caroline de Smit, de online diëtist voor persoonlijke en duurzame voedingsadviezen. Ik onderzoek graag met u uw gezondheids en welzijnsdoelen en help u een gezond dieet samen te stellen.

Als iemand die gepassioneerd is over voeding en welzijn, begrijp ik de impact die een goede voeding heeft op onze algemene gezondheid. Ik begrijp echter ook dat het aanbrengen van de nodige veranderingen in onze voeding en levensstijl overweldigend en uitdagend kan zijn. Dit is waar ik als online diëtist om de hoek kom kijken en u kan begeleiden.

Door te kiezen voor mij als online diëtist krijgt u deskundige voedingsadviezen vanuit uw eigen huis. Dankzij het gemak van online consulten kunt u persoonlijke voedingsbegeleiding en ondersteuning krijgen, zonder dat u hiervoor uw huis hoeft te verlaten. Dankzij deze flexibiliteit kunt u de voedingsbegeleiding gemakkelijk inpassen in uw drukke agenda, waardoor het gemakkelijker wordt om uw doelen te bereiken.

Als online diëtist ontwikkel ik een persoonlijk voedingsplan, dat helemaal is afgestemd op uw persoonlijke dieetwensen en past binnen uw levensstijl. Of u nu wilt afvallen, uw fitheid wilt verbeteren, een chronische aandoening wilt aanpakken of gewoon een gezondere levensstijl wilt aannemen, ik ben er graag om u te begeleiden.

Intake

De eerste stap in onze samenwerking is het intakegesprek. Tijdens dit gesprek kunt u uw zorgen, klachten en doelen met mij bespreken en verzamel ik belangrijke informatie over uw voedselinname en leefgewoonten.

Om te beginnen zal ik vragen naar uw medische voorgeschiedenis, huidige eetpatroon, mate van lichamelijke activiteit en eventuele relevante zorgen of doelen. Deze informatie helpt mij om een beter inzicht te krijgen in uw huidige gezondheidstoestand en hoe uw voedingspatroon uw algehele welzijn beïnvloedt.

Tijdens het intakegesprek krijgt u ook de gelegenheid om eventuele specifieke klachten of zorgen over uw dieet of gezondheid te bespreken. Dit kunnen zaken zijn als spijsverteringsproblemen, voedselallergieën of problemen met gewichtsbeheersing. Door uw individuele behoeften en zorgen te begrijpen, kan ik mijn advies en aanbevelingen afstemmen op uw behoeften.

Op basis van de informatie, die tijdens het intakegesprek is verzameld, stel ik een persoonlijk voedingsplan op dat is afgestemd op uw individuele behoeften en doelen. Dit kan specifieke aanbevelingen bevatten voor veranderingen in uw dieet, maar ook tips en strategieën om gezondere gewoonten in uw levensstijl op te nemen.

Al met al is het intakegesprek een belangrijke eerste stap in het proces naar een optimale gezondheid en welzijn. Na de intake ontvangt u van mij een dieetadvies en een voorbeeldmenu, zodat u meteen kunt beginnen met de positieve veranderingen in uw dieet en levensstijl aan te brengen. 

Waarom een online diëtist de juiste keuze voor u is?

Online begeleiding wordt steeds populairder en dat heeft zo zijn redenen. Er zijn namelijk verschillende voordelen aan het werken met een online diëtist in vergelijking met het zien van een diëtist in persoon. Hier zijn een paar van de belangrijkste voordelen:

Gemak: Een van de grootste voordelen van het werken met een online diëtist is het gemak. Met virtuele consulten kunt u persoonlijke voedingsbegeleiding en ondersteuning krijgen vanuit uw eigen huis of kantoor, zonder dat u naar een fysieke locatie hoeft te reizen.

Meer privacy: Sommige mensen voelen zich ongemakkelijk bij het bespreken van persoonlijke gezondheids- en dieetproblemen in een openbare omgeving. Met online consulten hebt u de privacy en vertrouwelijkheid om uw zorgen met uw diëtist te bespreken zonder dat u bang hoeft te zijn dat ze u afluisteren.

Meer keuze: Online voedingsadvies biedt een grotere keuze aan diëtisten omdat u niet gebonden bent aan geografische grenzen. U kunt een diëtist kiezen die het beste past bij uw unieke behoeften en voorkeuren, ongeacht de locatie.

In het algemeen biedt online voedingsadvies veel voordelen ten opzichte van traditionele persoonlijke consulten. Met meer gemak, toegankelijkheid, privacy, keuze en lagere kosten kunnen meer mensen de ondersteuning krijgen, die ze nodig hebben om hun gezondheids- en welzijnsdoelen te bereiken.

Over mij

Mijn naam is Caroline de Smit. Ik ben in 2006 afgestudeerd aan de HBO-opleiding Voeding en Diëtetiek. Ik ben mijn carrière begonnen als klinisch en poliklinisch diëtist bij het Medisch Centrum Haaglanden en heb later gewerkt als diëtist bij een thuiszorgorganisatie. In 2012 ben ik mijn eigen diëtistenpraktijk gestart als zelfstandig diëtist.

Mijn benadering van voeding en beweging is gebaseerd op het rekening houden met iemands persoonlijke omstandigheden en ik geloof dat een gezondere leefstijl voor iedereen haalbaar is. Om de psychologische aspecten van eetgedrag beter te begrijpen heb ik mij hierin verdiept. Daarnaast volg ik regelmatig bijscholingen en aanvullende cursussen om op de hoogte te blijven van de laatste wetenschappelijke bevindingen op het gebied van voeding en gezondheid. Mijn specialisaties zijn; obesitas bij kinderen en volwassenen, ondergewicht, COPD, diabetes mellitus, hoge bloeddruk en cholesterol, maag- en darmproblemen en het FODMAP-dieet.

Wat kunt u verwachten?

Door te starten bij mij als uw online diëtist, kunt u een persoonlijk voedingsadvies verwachten, dat is afgestemd op uw individuele behoeften en doelen. Ik houd rekening met de medische geschiedenis van mijn cliënt, leefgewoonten en dieetvoorkeuren om een op maat gemaakt voedingsplan op te stellen dat praktisch, effectief en plezierig is.

Mijn cliënten kunnen een uitgebreide beoordeling van hun voedingstoestand verwachten, inclusief een analyse van hun huidige eetgewoonten en inname van voedingsstoffen. Ik bied begeleiding en ondersteuning om mijn cliënten te helpen gezonde en positieve veranderingen in hun dieet en levensstijl aan te brengen om zo hun gezondheids- en welzijnsdoelen te bereiken. Ik bied ook voortdurende controle en ondersteuning om ervoor te zorgen, dat cliënten op het goede spoor blijven en de gewenste resultaten behalen.

Mijn expertisegebieden omvatten obesitas bij kinderen en volwassenen, ondergewicht, COPD, diabetes mellitus, hoge bloeddruk en cholesterol, maag- en darmproblemen en het FODMAP-dieet. Mijn cliënten kunnen op deze gebieden gespecialiseerd advies en ondersteuning verwachten.

In het algemeen kunt u verwachten, dat ik u persoonlijk, effectief, duurzaam en praktisch dieetadvies bied, puur gericht op het behalen van uw doelen. Start vandaag nog met uw gezonde leefstijl en neem contact met mij op via mijn contactpagina.

Contact

Mail: caroline@dietist.com

Telefoon: 06-10187245

KVK: 55948766

AVG

 

Locaties 

Voeljewel Gezondheidscentrum

Vlietweg 14

2266 KA Leidschendam-Voorburg

Praktijk Huidzorg Oegstgeest

Gladiolenlaan 1A

2343 TP Oegstgeest 

 

Aangesloten bij