Locaties

De spreekuurlocaties voor de diëtist zijn Leidschendam, Leiden, Oegstgeest en Rijswijk. Alle locaties bevinden zich in een paramedische praktijksetting. Daarnaast is het mogelijk om op huisbezoek te komen binnen de gemeenten waarin in ik werkzaam ben, (in een straal van 3km) rondom de praktijk.

Contact opnemen

Heeft u een vraag of wilt u een afspraak maken, aarzel dan niet en neem contact met me op. U kunt me bereiken op het e-mailadres caroline@dietist.com, telefoonnummer 0610187245 of via het contactformulier.

Mensen die je voorgingen:

"Omdat mijn bloedsuikers zo waren opgelopen ben ik op consult bij Caroline geweest. Samen met haar heb ik gekeken naar de oorzaken van de oplopende bloedsuikers. Fijn dat ze kon meedenken en door een paar aanpassingen in mijn voeding zijn de bloedsuikers keurig gedaald."

Annet (69)

Diabetes mellitus type 2

"Omdat ik ongemerkt toch wel wat kilo’s was aangekomen heb ik gekozen om bij Caroline langs te gaan voor advies.  Ik kreeg praktische adviezen welke ik nog steeds toepas. Ik was me niet bewust van bepaalde dingen in mijn voeding en Caroline heeft me hier duidelijk op gewezen en daarom ben ik weer bijna op mijn streefgewicht."
Henk (50)

Overgewicht

"Omdat ik zoveel darmklachten had wilde ik graag eens naar de diëtist. Samen met diëtist Caroline heb ik het Fodmap dieet gevolgd. Het was goed te doen omdat Caroline mij er wegwijs in had gemaakt. Door het Fodmapdieet en de begeleiding van Caroline hierbij ben ik er achter gekomen op welke producten ik reageer. hiermee kan ik nu beer omgaan zodat mijn voeding wel gezond blijft."

Julia (23)

Darmklachten

Hoe gaan we te werk?

#1 Het intake gesprek

De werkwijze is als volgt; tijdens het intakegesprek zal de diëtist vragen wat uw persoonlijke situatie is en wat u wilt bereiken. Er zal een uitgebreide anamnese worden afgenomen, waarbij informatie wordt verzameld over uw lichamelijke klachten, persoonlijke omstandigheden, leefgewoonten, huidig eetpatroon en persoonlijke wensen en doelen. Deze gegevens vormen een basis voor het advies en wordt samen met u opgesteld. (Het eerste gesprek duurt 45-60 minuten.)

#2 Tweede gesprek

In dit gesprek wordt onder andere het uitgewerkte advies besproken. Verdere vragen en ervaringen omtrent het dieetadvies kunnen uiteraard ook worden besproken. (Het tweede gesprek duurt 30 minuten.)

#3 Vervolg gesprekken

Tijdens de vervolggesprekken zal gekeken worden naar de voortgang. Er wordt veel aandacht besteed aan motivatie en coaching. De veranderingen in de voeding worden geëvalueerd en de doelen worden zo nodig bijgesteld. De problemen of waar u eventueel tegenaan zou lopen worden besproken. Hierbij gaan we uit van uw eigen wensen en mogelijkheden. Een advies van diëtist Caroline de Smit is altijd maatwerk, dat wil zeggen zowel haalbaar áls effectief op de lange termijn. (Een vervolggesprek duurt 15 tot 30 minuten.)

Huisbezoek

Tevens is het mogelijk om een huisbezoek aan te vragen op medische indicatie.