Vilka kan registrera sig & hur fungerar det på Dietist.com

Registrering på dietist.com – Hälso & Friskvårdsportalen – Hur funkar det?

Just nu kan du registrera ditt företag gratis på dietist.com.

Dietist.com med sitt nya tillägg i namnet Hälso & -Friskvårdsportalen får nu nytt liv efter att under många år inte varit uppdaterad med nytt material. Trots detta har sidan generat ca 2000 besök per månad under senaste tiden.

Alla inom området kost och hälsa är välkomna att registrera sin verksamhet / företag.

Har du/ ni någon annan titel/ verksamhet så går det bra att lägga till.

Här kan du marknadsföra din verksamhet och få inspiration och ideer av andra och möjlighet att fylla på i ditt nätverk genom att ta kontakt med andra kollegor i branschen, som i sin tur kan ge mer affärer för din verksamhet.

Missa inte tillfället att nu registrera ditt företag gratis!

Livsmedel och hälsokost

food

Det finns idag otroligt många bra och goda specialprodukter och vanliga livsmedel som är väldigt nytta för kropp och hälsa. Vi hoppas kunna förmedla dessa kunskaper och produkter till allmänheten samtidigt som vi erbjuder ett fantastisk forum att kunna presentera sina produkter på. Missa inte detta och registrera din produkt nu.

Hälsa

dietist_com11

Hälsa är så mycket mer än kost och träning. Ett välbefinnande kan man uppnå med många olika hjälpmedel och alla olika sätt att nå detta vill vi förmedla högt och tydligt.

Dietister och kostrådgivare

dietist_com3

Är du dietist eller kostrådgivare och erbjuder någon tjänst eller tjänster? Vi på Dietist.com vill hjälpa allmänheten att hitta experter, produkter och tjänster i hela Sverige. Det är inte så lätt att bli hittade på internet idag med en liten hemsida, men om du finns med på Dietist.com så kan du nå många fler. Registrera dig idag! Just nu, GRATIS!!

Hälsopersonal

dietist_com9

Dietist.com arbetar hårt med att samla alla olika hälsokategorier på hemsidan. Vårt mål är att kunna hjälpa allmänheten med att hitta den hjälp de söker, men också hjälpa dig inom kost/hälsa att hitta fler kunder. Registrera dig idag!