Dietist.com till nya höjder

Idag är internet fullspäckat av häftiga sidor och inte minst massor med bra information för oss intresserade av kost och hälsa inom olika specialområden. Det finns många privata företagare som erbjuder alla möjliga fina tjänster och det finns nya spännande alternativ i områden som vi inte visste om förrän vi började "Googla".

En hälsoportal eller mötesplats för potentiella kunderdietistcom_datortjej

Vår mål är att samla alla inom området kropp, hälsa och näring här på dietist.com. Besökaren, er potentiella kund, ska få ett så komplett utbud att välja på som möjligt.

Dietist.com har varit registrerat sedan 1997 och har med åren jobbat sig upp till en bra "ranking" i "Googles ögon" och med väldigt mycket länkar. Det är vi tacksamma för och otroligt glada för all support. Men, nu är det dags att ge besökaren mer än kostråd från dietisten, nu vill vi visa vägen till allt som besökaren kan önska sig inom hälsa. Våra besökare har genom åren skrivit till oss och gett oss feedback. Vi har då fått erfara vad som saknas och vad de sökt för information när de har landat hos dietist.com. Det har inte alltid varit frågor om kost eller specifik kostinformation/ rådgivning, utan det har varit frågor om utbildning, konkreta livmedel, hälsopreparat, näringsböcker, livstilsfrågor och hur de kan få tag i en privat dietist i sitt närområde.

Vi är exalterade över vårt project

Som webdesigners och med specialintresse i SEO, eller sökmotoroptimering, vet vi hur otroligt svårt det är att bli hittad i en sökmotor. Nu vill vi hjälpa alla ambitiösa dietister, kostrådgivare sjukgymnaster, yoga tränare, osteopater,  hälsocoacher mm som vill nå ut till många fler. Vi vill att ni ska synas på Google och vi vill att de ska kunna få nya kunder via Internet. Det är otroligt spännande att det är fullt möjligt att uppnå en mycket bättre placering om man använder rätt metoder och teknik. Dietist.com kan hjälpa er med era egna  hemsidor som inte är så lätthittade i sökmotorerna, att förbättra sina placeringar i dem och därmed komma högre upp i rankingen hos Google.

Vad kan dietist.com göra för dig?

Genom att vara medlem hos dietist.com så får du/ni

  • Din verksamhet presenteras som veckans dietist/ hälsocoach, med länk till din egen hemsida och din presentaion
  • Du kan logga in och ändra din presentation när du vill, du har full kontroll
  • En gång i månaden får du tips om SEO - sökmotoroptimering/ tips för att förbättra din egen hemsida
  • Möjlighet att skicka oss erbjudanden du vill nå ut med, tex en rabatt,  för att på så sätt få in nya kunder till din verksamhet
  • Gratis färglad och tydlig E-bok om Sökmotoroptimering – skriven på Engelska. Råd och tydliga tips på hur du ska göra för att Google ska förstå vad din hemsida handlar om och så du har en chans in en sökning. Skickas till dig via email.
  • Rabattebjudande för en personlig genomgång av din hemsida/ uppfräschning av din hemsida eller en helt ny hemsida av 2 professionella web designers
  • Framtiden ser ljus ut!! Vi har många fler ideer som vi planerar att bjuda på och erbjuda våra kunder på dietist.com Hälso- och Friskvårdsportalen! Vänta inte! anmäl dig nu!
Registrera ditt företag nu!