Well Done Sthlm

Utvald annons
Well Done Sthlm
Well Done Sthlm
Jag är Ylva – kock, journalist och ekonom. Sedan 2005 jobbar jag som matkommunikatör och det jag gör är det här: Recept och receptredigering Matstyling Konceptutveckling och trendspaningar Skriver texter och krönikor och arbetar som redaktör Det mesta, så länge det har med mat att göra!

Jag tänker att jag har lyckats om du blir hungrig när du tittar på fotot jag stylat. Det ser ut som jag nonchalant slängt smulorna på sidan av tallriken, men de är nogsamt räknade och värderade precis som det gyllene snittet och valet av tallrik.

Jag ogillar ingresser som innehåller superlativer. Mina recept är inspirerande, fungerande, situationsanpassade och ganska nyttiga. 5:2 och andra dieter väljer jag bort precis som anklever - inte för att det inte är gott, utan för att jag inte vill bidra till djurplågeriet. Och så tycker vi ska äta mera grönt och mindre kött, men från gladare djur.

Om du inte vet vad en chinoise är så kan jag förklara och så är jag bra på att skriva, inspirera och vara ditt bollplank i allt från kokböcker till menyer och förpacknings- och konceptutveckling.

Jag kan nämligen ganska mycket om mat. Och alltid är jag hungrig.

Jag är Ylva Bergqvist, utbildad kock (Restaurangskolan i Sandviken) journalistik (Poppius) och ekonom (Handelshögskolan i Göteborg) . 2005 började jag frilansa som matkommunikatör.

Stockholm
Sverige
0735114789
personliga möten, telefon, skype, email, gruppmöten

Skicka ett meddelande till annonsören

Well Done Sthlm